søndag den 17. oktober 2010

Den søde tand.

Sukrin er et forholdsvis nyt produkt der er kommet på markedet. Det er efter min mening et rigtig godt produkt hvis man har en sød tand og samtidig gerne vil spare kalorier. Til forskel fra andre sukkererstatninger er Sukrin lavet af druesukker baseret på et naturligt stof der bl.a. findes i pærer og meloner. Sukrin sætter ikke blodsukkeret i vejret og der er 0 kalorier i. Det både ligner, smager og kan bruges som almindelig sukker. Jeg ved at man også kan få noget andet sukrin der kan bruges til at lave glasur med. Desværre er sukrin dyrt i forhold til almindelig sukker, men man kan jo nøjes med at bruge det i kaffen/teen og på morgenmaden samt i smooties lige som jeg gør. Jeg vil foreslå at du går ind og søger på: Find den billigste pris da der er stor forskel på prisen. Der findes et væld af lækre opskrifter inde på nettet så det er bare at komme i gang med at søge hvis man lige som jeg har en sød tand men samtidig gerne vil holde sig slank.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar